Osaaminen

Kauneuskouluttaja

Maria Kahilampi

Aidot kohtaamiset, uudet innovaatiot ja arjen vaivattomuus ovat aina innostaneet minua.

Nämä näkyvät myös henkilökohtaisten palveluiden ja koulutuksien tuottamisessa. Ei pönötystä vaan aitoa läsnäoloa. Uusimman tiedon hyödyntämistä. Matalan kynnyksen palveluluita. Tule sellaisena kuin olet, lähde sellaisena kuin haluat olla!

Aito motivaatio ja vastuullinen toiminta = Kauneuskouluttaja Maria

Työkokemus

 • Kauneudenhoitoalan opetus- ja koulutustehtävissä vuodesta 2007
 • Kauneushoitolayrittäjänä vuodesta 2000

Koulutus

 • Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, 2023, Rastor instituutti 
 • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, 2021, Rastor instituutti
 • Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto, 2015, SKYO, Helsinki
 • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, 2014, TAKK, Tampere
 • Näyttötutkintomestari, 2012, HAMK – ammatillinen opettajakorkeakoulu, Hämeenlinna
 • Ammatillinen opettaja, 2009, JAMK – ammatillinen opettajakorkeakoulu
 • Estenomi -Kauneudenhoitolan ammattikorkeakoulututkinto, 2007, STADIA, Helsinki
 • Yrittäjän erikoisammattitutkinto, 2004, Edupoli, Helsinki
 • Vodder-Lymfaterapeutti, 2000, Vodder-Säätiö, Helsinki
 • SKY-CIDESCO-kosmetologi, 1999, SKY-Opisto, Helsinki
 • Merkonomi, 1990, Suomen Liikemiesten kauppaopisto, Helsinki

Tietoa Kauneuskouluttajasta

Kosmetologi, kaipaatko tukea kauneushoitolasi perustamiseen tai kehittämiseen? Tarvitsetko sparrausta edessä häämöttävään näyttötutkintotilaisuuteen? Oletko palaamassa alalle, mutta kaipaisit kertausta? Haluaisitko ottaa haltuun uuden hoitomenetelmän? Kauneudenhoitolan yrittäminen on antoisaa, mutta myös vaativaa työtä. Se edellyttää jatkuvaa osaamisen päivittämistä, mutta resursseja sitovat koulutustapahtumat pääkaupunkiseudulla eivät sovi kaikille.

Maria Kahilampi

Mikä?

Kauneuskouluttaja on pieni ja ketterä koulutustalo, joka tuo kauneudenhoitoalan täydennyskoulutuksen lähelle sinua. Oletpa vasta alalle aikova kosmetologi, yksinyrittäjä tai työllistät myös muita, kehitän osaamistasi tai yritystäsi sinun lähtökohdistasi, omien tarpeidesi mukaan.

Miten?

Tulen vetämään paikallisen pienryhmäkoulutuksen tai juuri sinulle räätälöidyn lähivalmennuksen. Kauneuskouluttaja taipuu moneksi, eikä yksikään keikka ole meille liian pieni tai liian suuri.

Miksi?

Yrittäjä vastaa itse omasta osaamisestaan, mutta myös työhyvinvoinnistaan ja -motivaatiostaan. Kauneuskouluttajan palvelut ovat erittäin kustannustehokas tapa lisätä niitä kaikkia. Toimintatapani on hyväntuulinen, ja kaikenlainen pönötys on kaukana. Kun ammatillinen suhdeverkostosi samalla kasvaa, koulutuspanostus maksaa itsensä monin verroin takaisin.

Kuka?

Kauneuskouluttaja on itsekin alan yrittäjänä pitkään toiminut estenomi, SKY-kosmetologi (at, eat),  Vodder-lymfaterapeutti, ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari Maria Kahilampi. Alan moniosaaja tuntee kosmetologin työn ilot, surut ja haasteet, ja tarjoaa koko ammatillisen osaamisensa ja kokemuksensa yrittäjien käyttöön. Lisäksi koulutuspäivien vetäjinä voivat toimia Kauneuskouluttajan valitsemat eri alojen asiantuntijat.

Toimintaa!

Kun koulutuskipinä puraisee, Kauneuskouluttaja on aina vain puhelinsoiton, tietokoneen tai tekstiviestin päässä. Kysyminen ei maksa mitään, eikä tuputtaminen kuulu tyyliin.

Lahjakortti
KAUNEUTTA LAHJAKSI

Kun haluat onnitella, kiittää, palkita tai ilahduttaa
– anna laatua ja aikaa!


Sähköisen lahjakortin voit ostaa verkkokaupasta. Se toimii 24/7 periaatteella eli voit ostaa sen koska vain ja saat sen heti käyttöösi. Jos haluat perinteisemmän, paperisen lahjakortin, saat sen hoitolasta.

Ajanvaraukset - Kauneuskouluttaja Maria Kahilampi

Lahjakortit - Kauneuskouluttaja Maria Kahilampi