Kauppa

Lahjakortti
20.11.2018

Ihonhoidon ABC – webinaari

16,90 

Ihonhoidon ABC -webinaarissa saat selkeän kuvan siitä, mikä on ihon hoidon tarkoitus, miten tunnistat ihossasi tapahtuvat muutokset sekä kuinka hoidat juuri sinun ihotyyppiäsi -Mitä ihonhoitotuotteita sinun tulisi käyttää ja miksi.

Osasto:
Kuvaus

Ihonhoidon ABC -webinaarissa saat selkeän kuvan siitä, mikä on ihon hoidon tarkoitus, miten tunnistat ihossasi tapahtuvat muutokset sekä kuinka hoidat juuri sinun ihotyyppiäsi -Mitä ihonhoitotuotteita sinun tulisi käyttää ja miksi. Webinaarissa avataan niin kuivan ihon, rasvaisen ihon, kuin sekaihonkin piirteet ja perushoito, jotta varmasti löydät oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi. Webinaarin pitää ihon hoidon ammattilainen Maria Kahilampi, jolla on 20 vuoden kokemus alalta. Maria toimii niin alan ammatillisena opettajana, hoitolayrittäjän kuin luennoitsijanakin.

Oston jälkeen webinaari on katsottavissa ”Oma tili”-sivulla ”Ostetut videot” välilehdellä. Kirjaudu sisälle omalle tilille kassalla tekemilläsi tunnuksilla. Käyttäjätunnus on siis sähköpostiosoite ja kirjautumissivu on https://www.kauneuskouluttaja.fi/oma-tili/.