Miesten hoidot

Environ-kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot tehdään Environ-kosmetiikalla, jossa yhdistyy tiede, tutkimus ja tulokset. Tuotteiden aktiiviaineena toimii mm. A-vitamiini, jonka vaikutuksensa ihon toiminta normalisoituu; iho kosteutuu, rypyt ja juonteet madaltuvat, ihon epäpuhtaudet rauhoittuvat jne. Tuotteet eivät sisällä haju- tai väriaineita.
Hoidot toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioiden – unohtamatta asiantuntijan näkemystä ihon kunnosta ja hyvinvoinnista. Hoidon päätteeksi asiakkaalle annetaan ihonhoito-ohjeet, joita noudattamalla ihon kunto paranee huomattavasti.

Kasvojen perushoito (60 min) 80 €
Kasvojen perushoito maitohappokuorinnalla (60 min) 110 €

 

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion sekä hoitovoiteen.

 

Ihonpuhdistus (60 min) 80 €
Ihonpuhdistus (60 min) maitohappokuorinnalla 80 €

 

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Voidaan tehdä myös selän alueelle.

 

Vitamiini-imeytyshoito – Neulaton mesoterapia (90 min)  125 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, vitamiinien imeyttämisen kahdella eri hoitomuodolla, naamion sekä hoitovoiteen. Hoito räätälöidään asiakkaan ihon mukaan. Hoidon tavoitteena voi olla ihon kiinteyttäminen ja juonteiden tasoittaminen, ihon kosteuttaminen ja vahvistaminen, couperosan, ruusufinnin ja akneihon hoitaminen ja rauhoittaminen.

Ihon mikroneulaus (90 min) 262 €/1. kerta, 135 €/2.-5. kerta

Kosmeettinen mikroneulaus (0,1 mm) nuorentaa ja uudistaa ihoa. Mikroneulaus tekee kanavia ihoon ja helpottaa aktiiviaineiden imeytymistä ihon rakenteisiin. Hoito soveltuu hyvin juonteiden siloittamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen. Mikroneulausrulla on asiakkaan henkilökohtainen ja se säilytetään hoitolassa sarjahoidon ajan. Tämän jälkeen se annetaan asiakkaalle ja kestää vuoden päivittäisessä käytössä.

Happokuorinnat (60 min) 90 €

Tehokas kuorinta uusii ja kirkastaa ihoa. Suositellaan mm. akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle auringon vaurioittamalle iholle. Hoidot tehdään sarjahoitona esim. 3-6 viikon jaksossa 1 kerta viikossa. Hoito edellyttää, että asiakkaan iho on totutettu A-vitamiiniin ennen sarjan aloittamista.

Selän ihon puhdistus (60 min) 80 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Kotihoito Environ-A-vitamiinituotteilla on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Käsihoito

Käsihoidot tehdään ammattikosmetiikkasarjalla, jonka tuotteet sisältävät paljon hoitavia aktiiviaineita.


Käsihoito (45 min) 50 €

Hoito sisältää kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja hieronnan.

Jalkahoito

Hoidot toteutetaan uudella modernilla tavalla – ilman perinteistä jalkakylpyä.

Kovettumat pehmennetään kemiallisen kuorinnan avulla, jolloin kovettumien poisto on tehokkaampaa ja hoitotulos kestää kauemmin.


Perusjalkahoito

45 min – 60 €

60 min – 70 €

75 min – 90 €

Hoito sisältää kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä kovettumien poiston.

Ajanvaraus