Kasvohoidot

Kasvohoidot vitamiinituotteilla

Kaikki kasvohoidot tehdään tehokkailla ja turvallisilla vitamiinituotteilla, joiden teho perustuu A-, C- ja E-vitamiinien ja antioksidanttien käyttöön. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, haitallisia säilöntäaineita, eläinperäisiä ainesosia, synteettisiä väriaineita tai mineraaliöljyjä.

Tuotesarjojen (Environ ja Retipalm) aktiiviaineena toimii mm. A-vitamiini eri muodoissa (retyylipalmitaatti, retinoli), joiden vaikutuksesta ihon toiminta normalisoituu; iho kosteutuu ja napakoituu, rypyt ja juonteet madaltuvat, ihon epäpuhtaudet rauhoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat.

Hoidot toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioiden – unohtamatta asiantuntijan näkemystä ihon kunnosta ja hyvinvoinnista. Hoidon päätteeksi asiakkaalle annetaan ihonhoito-ohjeet, joita noudattamalla ihon kunto säilyy ikääntymisestä huolimatta nuorekkaana ja sen laatu paranee huomattavasti.

Jokaisen hoidon jälkeen tunnet, että jotain hyvää tapahtuu ihossasi.

Kasvojen perushoito (60 min) 80 €
Kasvojen perushoito maitohappokuorinnalla (60 min) 110 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion sekä hoitovoiteen.

 

Ihonpuhdistus (60 min) 80 €
Ihonpuhdistus maitohappokuorinnalla (60 min) 110 €

 

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Voidaan tehdä myös selän alueelle.

 

Vitamiini-imeytyshoito – Neulaton mesoterapia
(75 min) 125 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, vitamiinien imeyttämisen kahdella eri hoitomuodolla, naamion sekä hoitovoiteen. Hoito räätälöidään asiakkaan ihon mukaan. Hoidon tavoitteena voi olla ihon kiinteyttäminen ja juonteiden tasoittaminen, ihon kosteuttaminen ja vahvistaminen, couperosan, ruusufinnin ja akneihon hoitaminen ja rauhoittaminen.

Mikroneulaus (75 min) 140 €
Sarjahoito 3 x 400 €, 5 x 650 €

Kosmeettinen mikroneulaus tekee mikrokanavia ihoon ja näiden kanavien kautta aktiiviaineet imeytyvät paremiin ihon rakenteisiin. Mikroneulaus ja aktiiviaineet stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla. Hoidon ansiosta syntyy uusia ihosoluja, verenkierto paranee ja ihon kollageenisäikeet lisääntyvät.

Hoito soveltuu erittäin hyvin juonteiden siloittamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Suosittelen mikroneulausta 3-5 kerran hoitosarjana, noin 3-4 viikon välein toteutettuna.

 

 

 

Happohoito (60 min) 90 €

Tehokas happohoito sopii akneen, ruusufinniin, pigmenttimuutoksiin, ikääntyvälle iholle, juonteisiin sekä arpiin. Happohoito tekee ihosta pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman.

Suosittelen happohoitoa 3-5 kerran sarjahoitona, toteutettuna 3-4 viikon välein. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa muutaman päivän, joten en suosittele hoitoa juuri ennen tärkeää tapahtumaa/juhlaa. Hoidon jälkeen iho on suojattava hyvin auringolta ja samana päivänä on hyvä oleskella sisätiloissa.

Selän ihon puhdistus (60 min) 80 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Kotihoito Environ-A-vitamiinituotteilla on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ajanvaraus