Kasvohoidot

Kasvohoidot vitamiinituotteilla

Kaikki kasvohoidot tehdään tehokkailla ja turvallisilla vitamiinituotteilla, joiden teho perustuu A-, C- ja E-vitamiinien ja antioksidanttien käyttöön. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, haitallisia säilöntäaineita, eläinperäisiä ainesosia, synteettisiä väriaineita tai mineraaliöljyjä.

Tuotesarjojen (Environ ja Retipalm) aktiiviaineena toimii mm. A-vitamiini eri muodoissa (retyylipalmitaatti, retinoli), joiden vaikutuksesta ihon toiminta normalisoituu; iho kosteutuu ja napakoituu, rypyt ja juonteet madaltuvat, ihon epäpuhtaudet rauhoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat.

Hoidot toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioiden – unohtamatta asiantuntijan näkemystä ihon kunnosta ja hyvinvoinnista. Hoidon päätteeksi asiakkaalle annetaan ihonhoito-ohjeet, joita noudattamalla ihon kunto säilyy ikääntymisestä huolimatta nuorekkaana ja sen laatu paranee huomattavasti.

Jokaisen hoidon jälkeen tunnet, että jotain hyvää tapahtuu ihossasi.

Huomioi, että iho on elävä kudos, joka reagoi meillä jokaisella eritavalla hoitoihin.
Mikroneulauksessa, happokäsittelyssä ja yrttisyväkuorinnassa ihon punoitus ja hilseily on normaalia. Ihon uusiutuminen on prosessi, joka vie oman aikansa.

Perushoidot = Ihon kunnon ylläpito

Kasvojen perushoito (50 min) 80 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Kasvojen perushoito hieronnalla (60 min) 95 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion sekä hoitovoiteen. Tähän hoitoon lisätään vielä hieman hemmottelua decolleten ja hartioiden hieronnalla.

Kasvojen perushoito maitohappokuorinnalla (60 min) 110 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, happokuorinta, kasvojen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Ihonpuhdistus (50 min) 80 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. 

Ihonpuhdistus hieronnalla (60 min) 95 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tähän lisätään vielä decolleten ja hartioiden hieronta, niin hoidossa on ripaus hemmotteluakin!

Ihonpuhdistus maitohappokuorinnalla (60 min) 110 €

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, happokuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.

Selän ihon puhdistus (60 min) 80 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen ja hoitovoiteen.

Tehokkaat ja tulokselliset kasvohoidot =
terveempi ja kauniimpi iho


Vitamiini-imeytyshoito (75 min) 125 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, vitamiinien imeyttämisen kahdella eri hoitomuodolla, naamion sekä hoitovoiteen. Hoito räätälöidään asiakkaan ihon mukaan. Hoidon tavoitteena voi olla ihon kiinteyttäminen ja juonteiden tasoittaminen, ihon kosteuttaminen ja vahvistaminen, couperosan, ruusufinnin ja akneihon hoitaminen ja rauhoittaminen.

Vitamiini-imeytyshoito hieronnalla (90 min) 140 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, vitamiinien imeyttämisen kahdella eri hoitomuodolla, naamion sekä hoitovoiteen. Hoito räätälöidään asiakkaan ihon mukaan. Hoidon tavoitteena voi olla ihon kiinteyttäminen ja juonteiden tasoittaminen, ihon kosteuttaminen ja vahvistaminen, couperosan, ruusufinnin ja akneihon hoitaminen ja rauhoittaminen.

Tähän hoitoon kuuluu myös decolleten ja hartioiden hieronta.

Mikroneulaus (45 min) 140 €

Sarjahoito 3 x 378 €, 5 x 595 €

Kosmeettinen mikroneulaus noin 0,1 – 0,3 mm. Mikroneulauksessa tehdään kanavia ihoon ja näiden kanavien kautta aktiiviaineet imeytyvät paremmin ihon rakenteisiin. Mikroneulaus ja aktiiviaineet stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla. Hoidon ansiosta syntyy uusia ihosoluja, verenkierto paranee ja ihon kollageenisäikeet lisääntyvät.

Hoito soveltuu erittäin hyvin juonteiden siloittamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Suosittelen mikroneulausta 3-5 kerran hoitosarjana, noin 3-4 viikon välein toteutettuna.

Muistathan, että ihon punoitus ja hilseily muutama päivä hoidon jälkeen on normaalia. Hoitoa ei suositella ennen aurinkolomalle lähtöä.

Cool Peel happohoito (45 min) 95 €

Tehokas happohoito sopii akneen, ruusufinniin, pigmenttimuutoksiin, ikääntyvälle iholle, juonteisiin sekä arpiin. Happohoito tekee ihosta pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman.

Suosittelen happohoitoa 3-5 kerran sarjahoitona, toteutettuna 3-4 viikon välein.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa muutaman päivän, joten en suosittele hoitoa juuri ennen tärkeää tapahtumaa/juhlaa tai ennen rantalomaa.

Huomioitavia seikkoja hoidon jälkeen:
Hoidon jälkeen iho on suojattava hyvin auringolta ja samana päivänä on hyvä oleskella sisätiloissa. Auringonottoa ei suositella 7 päivään happokäsittelyn jälkeen. Vältä uintia uimahallissa 24 tuntia hoidon jälkeen, sillä uimaveden kemikaalit saattavat ärsyttää ihoa. Iho saattaa hilseillä parin päivän jälkeen – älä hiero, nypi tai raavi ihoa. Älä käytä AHA-happoa sisältäviä tuotteita 24 tunnin sisällä hoidosta. Kostuta iho hyvin aamuin ja illoin.

Yrttisyväkuorinta (2 hoitokertaa 45 min ja 30 min) 284 €

Hoito soveltuu arpien käsittelyyn, laajentuneiden ihohuokosten supistamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen ja juonteiden madaltamiseen.

Hoito perustuu yrttilesitiinikuituihin. Kuidut hierotaan ihoon ja näin aikaansaadaan ihon uusiutuminen 5 päivän aikana. Hoito ei ohenna ihoa vaan vahvistaa sitä luonnollisella tavalla.

Ensimmäinen hoitokerta (45 min);  yrttisyväkuorinta
Toinen hoitokerta (30 min); kosteuttava hoito

Hoidon jälkeen iho punoittaa ja kuumottaa noin pari päivää.  Yleensä kolmantena päivänä iho alkaa hilseillä voimakkaasti.

Hoidon jälkeen ei suositella hikoilua (sauna, urheilu) ja aurinkoa kunnes iho on palautunut normaaliksi (noin 5 päivää).

Hoitohinta sisältää kotihoitotuotteet.

Ajanvaraus