Info

Kosmetologi, kaipaatko tukea kauneushoitolasi perustamiseen tai kehittämiseen? Tarvitsetko sparrausta edessä häämöttävään näyttötutkintotilaisuuteen? Oletko palaamassa alalle, mutta kaipaisit kertausta? Haluaisitko ottaa haltuun uuden hoitomenetelmän? Kauneudenhoitolan yrittäminen on antoisaa, mutta myös vaativaa työtä. Se edellyttää jatkuvaa osaamisen päivittämistä, mutta resursseja sitovat koulutustapahtumat pääkaupunkiseudulla eivät sovi kaikille.

Mikä?

Kauneuskouluttaja on pieni ja ketterä koulutustalo, joka tuo kauneudenhoitoalan täydennyskoulutuksen lähelle sinua. Oletpa vasta alalle aikova kosmetologi, yksinyrittäjä tai työllistät myös muita, kehitämme osaamistasi tai yritystäsi sinun lähtökohdistasi, omien tarpeidesi mukaan.

Miten?

Kauneuskouluttaja järjestää jatkuvasti monipuolisia koulutuspäiviä ja luentoja eri puolella Suomea. Tai jos haluat, tulemme vetämään paikallisen pienryhmäkoulutuksen tai juuri sinulle räätälöidyn lähivalmennuksen. Kauneuskouluttaja taipuu moneksi, eikä yksikään keikka ole meille liian pieni tai liian suuri.

Miksi?

Yrittäjä vastaa itse omasta osaamisestaan, mutta myös työhyvinvoinnistaan ja -motivaatiostaan. Kauneuskouluttajan palvelut ovat erittäin kustannustehokas tapa lisätä niitä kaikkia. Toimintatapamme on hyväntuulinen, ja kaikenlainen pönötys on meistä kaukana. Kun ammatillinen suhdeverkostosi samalla kasvaa, koulutuspanostus maksaa itsensä monin verroin takaisin.

Kuka?

Kauneuskouluttaja on itsekin alan yrittäjänä pitkään toiminut estenomi, SKY -erikoiskosmetologi,  Vodder-lymfaterapeutti, ammatinopettaja ja näyttötutkintomestari Maria Kahilampi. Alan moniosaaja tuntee kosmetologin työn ilot, surut ja haasteet, ja tarjoaa koko ammatillisen osaamisensa ja kokemuksensa nyt muidenkin yrittäjien käyttöön. Lisäksi koulutuspäivien vetäjinä voivat toimia Kauneuskouluttajan valitsemat eri alojen asiantuntijat.

Toimintaa!

Kun koulutuskipinä puraisee, Kauneuskouluttaja on aina vain puhelinsoiton, tietokoneen tai tekstiviestin päässä. Kysyminen ei maksa mitään, eikä tuputtaminen kuulu tyyliin.