Fibroblast Plasma kasvoille ja keholle

Ihon kiinteyttäminen ilman kirurgiaa

PUREBEAU on tuonut markkinoille mullistavan, kokonaisvaltaisen keksinnön lähestyä luonnollista kauneutta, luomalla menetelmän PUREBEAU FIBROBLAST.

Toimintaperiaate

PUREBEAU FIBROPLAST käsikappale tuottaa sen kärjessä pienen nk. plasma välähdyksen. Tämä välähdys hypähtää kärjestä iholle ja höyrystyy pinnallisesti pienenä, mikromillimetrin suuruisena pisteenä. Tämä pinnallinen piste supistaa ihoa sen välittömässä läheisyydessä.

Iholle tehdään useita pisteitä ja aikaansaadaan verkko, joka ihon alueesta riippuen, muodostaa erilaisia kuvioita ketjuina iholle.

Pisteiden asettelun johdosta, nämä pisteet aikaansaavat ihon supistumisen ja kollageenin uudelleen muodostumisen. Tulos: käsitelty ihoalue on selkeästi kiinteytynyt.

Hoidon hinnoittelu

Hoidon hinta määräytyy hoidettavan alueen suuruudesta. Hintahaarukka 150 – 900 €. Konsultointi (puhelin/tapaaminen) on suositeltavaa ennen Fibroblast Plasma -käsittelyä, sillä hoito vaatii palautumisen. Kyseessä ei ole siis ”lounaskäsittely”.

Hoidon tavoitteet

Hoidon tuloksena iho on kiinteämpi, arvet ja juonteet madaltuneet ja pigmenttiläiskät vaalentuneet.

Miltä iho näyttää ja tuntuu hoidon jälkeen?

Käsittelyn jälkeen hoidetulle ihoalueelle tulee turvotusta, punoitusta ja pieniä rupimuodostelmia. Ihoa kuumottaa pari päivää  käsittelyn jälkeen. Parin päivän jälkeen ihon turvotus laskee ja punoitus vähenee.

Kenelle hoito voidaan tehdä?

Hoito voidaan tehdä perusterveelle aikuiselle, jolla on realistinen käsitys ihosta elävänä kudoksena. Iho kiinteytyy usean kuukauden aikana hoidosta, jolloin haluttu tulos on nähtävillä.

Miten hoidat ihoa käsittelyn jälkeen?

Konsultaatiossa käymme lävitse hoitoprotokollan ja saat kirjalliset kotihoito-ohjeet mukaasi. Käsittelyn aikana kertaaamme kotihoito-ohjeet ja saat mukaasi kotihoitotuotteet. Hoito-ohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta saavutat kauniin ja kiinteämmän ihon.

Kauanko hoitotulos säilyy ja mikä on jatkohoitosuositus?

On tärkeä muistaa, että iho ikääntyy joka päivä.

Fibroblast Plasma-käsittelyllä voimme kääntää kelloa taaksepäin. Hoito voidaan uusia, jotta saadaan haluttu lopputulos. Hoidon tulos kestää yksilöllisesti noin 2-3 vuotta.

Mikroneulaushoito säilyttää saavutetun tuloksen pidempään. Jatkohoito räätälöidään ja hinnoitellaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Ajanvaraus