Kestopigmentointi – eyelinerit & shading -kulmat

Alkaako ikänäkö vaivaamaan? Tympiikö joka aamuinen silmärajauksen teko? Haluatko ilmettä silmiisi ja kasvoihisi?

Jos vastaa yhteenkään kysymykseen kyllä, niin kestopigmentoint voisi olla sinun juttusi. Se saa silmät näyttämään suuremmilta ja ilmeikkäimmiltä. Näytä aina hyvältä!

Shading kulmat (lopputulos pehmeä ja utuinen) 410 €

Eyeliner klassinen 300 €

Vahvistus tekemiini rajauksiin, kun aikaisempi malli näkyvillä 180 €

Käsiteltävä alue puudutetaan huolellisesti voidepuudutuksella ennen aloittamista. Puuduteainetta lisätään käsittelyn aikana tarvittaessa. Käsitellyllä aluella voi esiintyä pari päivää toimenpiteen jälkeen pientä turvotusta ja punoitusta. Meikkiä/ripsiväriä ei tulisi käyttää silmäluomilla niin kauan kuin paranemisprosessi on kesken.

Kestopigmentointi sisältää aina kaksi pigmentointi kertaa. Toinen pigmentointi tehdään noin 4 viikon päästä ensimmäisestä kerrasta. Uusinta kerta varmistaa värin tasaisuuden ja toisella kerralla voidaan tehdä vielä viimeistelyjä esim. muotoon.

Kestopigmentointi kestää iholla 1 – 6 vuotta.

Käsittelyn jälkeen saat itsehoito-ohjeet, joita tulee noudattaa. Näin taataan turvallinen paraneminen ja hyvä lopputulos.
Itsehoito-ohjeita noudatetaan noin viikko käsittelyn jälkeen. Käsittelyn jälkeen ei suositella saunomista ja uimista. Käsiteltyä aluetta ei saa hieroa, pigmenttiä ei saa raapia eikä ihoa meikata. Alue tulee myös suojata hyvin auringolta.

Hoitolassani saat myös kestopigmentointia Elinan tekemänä. Hän käy hoitolassani noin kerran kuukaudessa, tilauksen mukaan. Ota siis yhteyttä puhelimitse, niin sovitaan aika! Hinnat: kulmat 420 €, huulet 375 €, eyelinerit 300 € ja vahvistukset 120 – 170 €

Kontraindikaatiot pigmentoinnille

akuutit sairaudet

akuutit tulehdukset

flunssa

hemofilia

aknelääkitys

raskaus (hormonaaliset muutokset voivat muuttaa väriä)

puuduteaine allergia (erittäin harvinainen)

Ajanvaraus